Има връзка между стрелбата по данъчният Иво Стаменов и Убийството на Петър Христов приятеля на ГЕРБ

Има връзка между стрелбата по данъчният Иво Стаменов и Убийството на Петър Христов приятеля на ГЕРБ.
Наш източник ни довери, че най - вероятно стрелбата по данъчният в София Ивайло Стаменов рано сутринта преди две седмици и убийството на Петър Христов бизнесмена много доверен човек на Цветан Цветанов имат връзка.
Според него двамата са се познавали много добре, често са се срещали и са живяли във Велико Търново по едно и също време в един и същи квартал.Няма нищо случайно в стрелбата по хора от Велико Търново, тук беше началото на всички ДДС измами в България, тези хора са участвали в схеми, сега нещо явно се е объркало и се започнаха стрелбите.
Припомняме, че Ивайло Стаменов е бивш служител на МВР, а по времето на ГЕРБ става шеф на отдел занимаващ се с акцизните стоки по границите на България. Същото МВР в което Орлин Тодоров като началник, се е обръщал към Петър Христов с шефе.
Според нашият източник джипа на данъчният често е паркирал пред офиса на Петър Христов в София.От МВР отказват коментар по темата има ли връзка между данъчният и убитият бизнесмен с мотива че всичко се разследва.

loading...

Коментари