Северозапада искат с Референдум да се отделят към Румъния

Наш източник ни информира, че в Северозападна България, се инициират инициативни комитети за отделяне на областите, Видин, Враца, Монтана, Козлодуй, Лом в обособенна юрисдикция в полза на Румъния.
Тук за нас в България никой не мисли и вече е време да се отделим към Румъния, там минималната заплата от януари става 400 евро, а нормалната заплата ще е поне 800 евро, за какво да плащаме данъци на България, когато тук с нас се подиграват с по 200 евро заплати и 100 евро пенсии, предпочитаме да сме граждани на Румъния. Това основно се обяснава на тайните събрания, които се провеждат из северозапада.
Нашият източник ни информира, че идеята набира страшна скорост и хората са готови да направят революционната крачка и да преминат към Румъния.
Това тук не е живот, лъжат ни вече почти 30 години, че ще правят нещо и в същият момент всичко фалира и хората бягат в чужбина. Докато от другата страна на границата преди всичко се мисли за хората и после за политиката.
loading...


Потърсихме виден общественик от региона да коментира темата, но той ни отказа с мотива, че все още нищо не е решено, но това положение на Северозапада повече не може да остане така.
Ще минем към Румъния, дори наши хора вече всяка сутрин пресичат моста и ходят да работят в Румъния, защото там получават поне 1000 лева месечно, докато тук ако вземеш 500 лева се считаш за щастливец. Тук всичко е на фирмите на политиците и е пародокс, че в нашият регион вече и малцинства нямаме и те избягаха, което е показателно, че каквото имаше да се краде се открадна вече и сега остана само да се изнесем и ние.
Почти всички будни хора в региона се познаваме, припознахме и други референдуми, които така или иначе политиците, решиха в последствие, че не са се състояли, но този път няма какво да ни спре, ако хората го решат, ще го направим и ще се отделим териториално към Румъния, защото закона на ЕС го позволява този акт.Коментари